Afvallen Den Bosch

Afvallen in Den Bosch op maat bij Just Personal, personal trainer. Veel mensen denken bij afvallen aan diëten volgen en urenlange cardio trainingen. Dit is onjuist! Om gewicht te verliezen en een lager vetpercentage te krijgen, zul je aan een negatieve energiebalans moeten werken. Het is eigenlijk heel simpel. Je moet meer energie verbruiken dan je aan voeding binnenkrijgt! De reden waarom je een te hoog gewicht heeft, is dan ook dat je gedurende langere tijd het omgekeerde heeft gedaan. Je had dus steeds een overschot aan energie, dat nu is opgeslagen als vet in jouw lichaam. Natuurlijk zul je de energie-inname onder controle moeten gaan brengen. Nee, geen strenge diëten, maar gewoon een gezond voedingspatroon. Een paar simpele aanpassingen die we geleidelijk zullen invoeren, gaan op de lange termijn het verschil maken. Als gewichtsconsulent zal ik je op een persoonlijke manier begeleiden.

Klik hier voor meer informatie of een geheel vrijblijvende intake gesprek

Een aantal dagen houd je je eetpatroon bij. Hier maak ik een voedingsanalyse van en maak inzichtelijk welke voedingsmiddelen slecht en goed voor je zijn. Door deze analyses kan ik als erkend gewichtsconsulent een persoonlijk gezondheidsplan voor je maken en help je in de zoektocht naar de juiste balans in voeding en beweging. Door het inzicht dat je krijgt in je dagelijkse voeding is afvallen een veel mindere zware opgave als je denkt! Ik help je om gecontroleerd en blijvend gewicht te verliezen.

Afvallen met vergoeding door zorgverzekeraar

Doordat ik geregistreerd ben in het register Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland worden de sessies, in veel gevallen vergoed. Kijk op de website www.gewichtsconsulenten.nl voor jouw zorgverzekeraar. Wilt je afvallen in Den Bosch met een personal trainer en een geregistreerde gewichtsconsulent? Neem dan contact met mij op!

afvallen den bosch
Kosten personal trainer Den Bosch Beroepsvereniging

Wil je afvallen met een erkend gewichtsconsulent in Den Bosch?

Eerste sessie (intake gesprek) is gratis en zonder verplichtingen!