Voor wie

Ben jij op zoek naar verandering in je leven?

Fijn om je hier ‘te zien’. Just Personal is er voor iedereen die zoekt naar een verandering in zijn of haar leven. Omdat je je gezondheid wil verbeteren, je stressniveau wil verlagen, of gewoon wat meer voldoening wil in je leven. Met veel betrokkenheid begeleid ik jou op jouw weg daarnaartoe.

Heb jij al een concreet doel voor ogen? Of weet jij nog niet goed wat je precies nodig hebt en hoe je dat moet aanpakken?

In beide gevallen ben je van harte welkom. Samen gaan we er mee aan de slag.

Voor wie?

Herken jij jezelf in een van de volgende situaties? Dan ben je hier helemaal op de juiste plek.

  • Ben jij constant gespannen en heb je moeite met ontspannen?
  • Ervaar je stress en voelt het alsof je meer taken jongleert dan een jongleur op een éénwieler?
  • Merk je dat je snel geïrriteerd bent en een kort lontje hebt?
  • Heb je vaak hoofdpijn of zit je niet lekker in je vel?
  • Wil je graag afvallen zodat je meer energie hebt?
  • Wil je fitter worden, zowel fysiek als mentaal?
  • Zit je niet lekker in je vel en snap je niet waarom je je voelt als een auto zonder stroom?

‘Ze spiegelt enorm goed en verrast me elke keer weer met haar inzichten. Daarnaast is het ook nog eens een heel erg fijn mens waar je makkelijk mee praat en makkelijk mee deelt. Ik raad haar zeker aan voor mensen die aan een stuk persoonlijke ontwikkeling willen werken.’

Han

Wat kan ik voor je doen?

Elk coachingtraject is uniek. Samen kijken we naar jouw situatie. Ik begeleid jou in wat jij nodig hebt. Vanuit de combinatie beweging, voeding en geest maak ik een plan van aanpak speciaal voor jou.

Voel je gezond, energiek en vitaal. Vind het evenwicht tussen werk en andere activiteiten. Blijf stress de baas en neem tijd voor rust en ontspanning. Doorbreek patronen en creëer nieuwe, gezonde gewoontes. Ervaar meer energie, plezier en voldoening in je leven.

Genieten van bewegen en sporten met plezier. Niet alleen fysiek maar ook mentaal in topvorm. Verminder die vervelende stressklachten. Ontdek de kracht van ademhaling. Voel diepe ontspanning en slaap beter. De weg naar een fitter, gezonder en lichter leven.

Afvallen met succes. Niet alleen gewicht verliezen. Ook weer lekker in je vel zitten. Aan de slag met gezonde voeding, voldoende beweging én een positieve mindset. Ontdek de waarde van deze unieke combinatie. Persoonlijke begeleiding op maat.

Jouw gratis kennismakingsgesprek plannen?

Ontdenk wat ik voor jou kan betekenen. Ik verheug me erop om jou te leren kennen.