Voor wie is Just Personal?

Voor wie is Just Personal geschikt? Het kan zijn dat je vaak moe bent, last hebt van overgewicht of regelmatig pijn hebt aan bijvoorbeeld onderrug en knieën. Het zijn klachten die veel voorkomen. Als je daar niets aan doet, kan dit verergeren tot de bekende welvaartsziekten zoals suiker-, hart- en vaatziekte.

Bij bovengenoemde klachten is het raadzaam om de negatieve energiebalans te doorbreken. Dat wil zeggen dat je meer energie moet verbruiken dan dat je aan voeding binnenkrijgt. Bij vermoeidheid en overgewicht is vaak het omgekeerde het geval.

Daarnaast kan ik je helpen bij stress gerelateerde problemen om een (naderende) burnout te voorkomen. Onder mijn cliënten behoren ook managers die soms 50-70 uur per week werken, met grote verantwoordelijkheid naar een bedrijf. Waarbij een gezonde geest in een gezond lichaam een belangrijk element is om optimaal te functioneren. Daarbij kan ik helpen om de juiste balans te vinden tussen werk, gezin, vrije tijd en vitaliteit.

Tevens help ik mensen die herstellende zijn van een blessure of een operatie. Gezien mijn wetenschappelijke achtergrond werk ik in sommige gevallen samen met jouw (huis)arts voor het vaststellen van het juiste plan van aanpak.

Als je jezelf in bovenstaande herkent, dan wordt het tijd voor een afspraak!

In veel gevallen worden de sessies vergoed. Kijk op de website www.gewichtsconsulenten.nl of uw verzekering erbij staat.

Wil je weten of Personal Training en coaching geschikt is voor jou?

Eerste sessie (intake gesprek) is gratis en zonder verplichtingen!