Werkwijze

Het Coachingtraject in het kort

Wat is jouw doel? Laten we samen die berg beklimmen, met een vleugje humor en veel doorzettingsvermogen!

 • null

  Kennismaking

  Jouw eerste stap naar een positieve verandering in je leven. We maken kennis en je proeft de sfeer in mijn praktijk.

 • null

  Intake

  Gaan we samen op weg? Dan is de volgende stap een uitgebreide intake. Hoe gaat het op dit moment met je? En wat jij écht wilt bereiken.

 • null

  Coaching: maatwerk voor jou

  Na de intake maken wij een plan van aanpak afgestemd op jouw doel. Elk coachingstraject is uniek.

Laten we samen die berg beklimmen

Een coachingstraject draait om jou. Jij staat centraal.
Wat wil jij veranderen in jouw leven?

Als doorgewinterde leefstijl- en burn-outcoach sta ik paraat om je door de jungle van verandering te loodsen. Of je nu je gezondheid wil boosten, je stressniveau omlaag wil halen, of gewoon wat meer sparkle in je leven zoekt. Ik ben jouw gids!

In mijn coaching praktijk bied ik een mix van diepgaande gesprekken en luchtige momenten. Samen maken we een traject op maat, zodat jouw reis naar verandering net zo uniek is als jij bent.

Wat is jouw doel? Laten we samen die berg beklimmen, met een vleugje humor en veel doorzettingsvermogen!

Persoonlijk kennismakingsgesprek

Jouw eerste stap naar een positieve verandering in je leven. We maken kennis en je proeft de sfeer in mijn praktijk.

Wat zijn jouw doelen en dromen? Tijdens dit vrijblijvende gesprek gaan we in op jouw persoonlijke wensen. Ik ben nieuwsgierig naar wie jij bent, wat je in het dagelijkse leven doet en waar ik jou bij kan helpen. Waarom zit jij niet lekker in je vel of heb je last van stress?

Vertrouwen en een goede klik zijn essentieel voor succes, en dat ervaren we samen tijdens dit gesprek. Ben jij toe aan verandering? Laten we samen ontdekken hoe ik je daarin het beste kan begeleiden.

Je plan

De realiteit

de realiteit

Uitgebreide intake

Gaan we samen op weg? Dan is de volgende stap een uitgebreide intake. Hoe gaat het op dit moment met je?

 • Wat is je huidige situatie en waar wil je heen (gewenste situatie)?
 • Wat staat jou in de weg (hindernissen)?
 • Welke hulpbronnen ondersteunen het behalen van jouw doel?

We duiken dieper in jouw doel en verlangens. Wat jij écht wil bereiken. Wie jij bent als persoon en waar jij ‘s ochtends je bed voor uitkomt.

En we nemen ook meteen die vervelende gedachten mee die jou vaker in de weg zitten dan je lief is.

Op een speelse wijze ontdek je met een tafelopstelling (systemisch werk) waar die vandaan komen. Een hele tastbare manier om patronen en overtuigingen zichtbaar te maken.

Hoe zou het voor je zijn als jij straks wél lekker in je vel zit?

Wil jij graag fitter worden? Sporten en bewegen zijn super belangrijk. Maar ontspanning en het inbouwen van rustmomenten in je dagelijkse leven zijn net zo belangrijk. Hoe zorg jij hiervoor?

Is afvallen jouw doel? Dan doe ik een aantal testen en metingen (bijvoorbeeld een bodyscan, een test van je core-stabiliteit en een bewegingsanalyse). En kijken we naar je voedingspatroon. Een handig hulpmiddel hiervoor is het bijhouden van een eet- en drinkdagboek. Vul jij het in? Dan analyseer ik het.

Coaching: maatwerk voor jou

Na de intake maken wij een plan van aanpak afgestemd op jouw doel. Elk coachingstraject is uniek. Volledig gericht op wat jij aan ondersteuning nodig hebt. We ontmoeten elkaar voor onze gesprekken in mijn praktijk. Bij wandelcoaching gaan we uiteraard lekker naar buiten. Trek jij je wandelschoenen vast aan?

Hoe vaak we elkaar zien, bepalen we samen. In de tijd tussen onze afspraken werk jij zelf aan jouw doel. Ik geef je concrete ‘huiswerk’ opdrachten en tips die je hierbij gaan helpen. Loop je vast? Ik moedig je aan en inspireer je.

Hebben we een aantal gesprekken gehad? Dan evalueren we hoe het met je gaat. Zodat de begeleiding precies blijft aansluiten bij jouw behoefte. Want het is: Just Personal.

De weg naar verandering. Elke stap die je zet, brengt je dichter bij jouw doel. Zelfs als dat nu een olifantenstap lijkt.

 

Ben jij klaar voor die eerste stap? Plan hier jouw kennismaking en we spreken elkaar snel.

Reiservaringen die ik met anderen heb gemaakt

Jouw gratis kennismakingsgesprek plannen?

Ontdek wat ik voor jou kan betekenen. Ik verheug me erop om jou te leren kennen.