Werkwijze Personal Training Den Bosch

1. Kennismakingsgesprek

Allereerst gaan we met elkaar kennismaken. Dit kan bij jou thuis, in mijn praktijk of op een willekeurige andere locatie. In dit eerste vrijblijvende gesprek wil ik te weten komen wie je bent, wat je doet, hoe jouw leefstijl (voeding, beweegpatroon en emotionele welzijn) eruit ziet en wat jouw doelen zijn. We zullen samen bekijken of er een klik ontstaat, die nodig is om jouw doel te realiseren.

2. Intake

Na het kennismakingsgesprek zal er een uitgebreide intake volgen. We stellen je beginsituatie vast aan de hand van een aantal relevante testen en metingen (voedingsscan, totale dag energie-uitgave, vetmeting, spiermassa, cardiotest, bewegingsanalyse, bloeddrukmeting, testen van de rompstijfheid, core stability en vitacheck). Alle benodigde informatie wordt verzameld voor een trainingsplan op maat!

3. Training en Coachen

Dit trainingsplan gaan we uitvoeren op jouw gewenste tijd en locatie. Dat kan bij je thuis zijn of in mijn praktijk. Daarbij ga je, indien nodig, een eet- en drinkdagboek bijhouden. Dit is nodig om te zien waar de extra calorieën vandaan komen. Pas dan kunnen we gericht werken. Op een voor jouw prettige manier gaan we in kleine stapjes jouw leefstijl verbeteren. Deze keer houdt je het wel vol!

4. Evaluatie en Vervolgplan

Een trainingsperiode bestaat uit minimaal 6 trainingen. Samen gaan we de geboekte vooruitgang evalueren. Om dit in kaart te brengen zullen we de tijdens de intake uitgevoerde testen herhalen. Het kan best zijn dat je vanaf hier zelfstandig verder kunt gaan. Maar het kan ook zijn dat er een vervolgtraject wenselijk is. Die mogelijkheden gaan we samen bespreken.

Wil je meer weten wat ik als Personal Trainer voor jou kan doen?

Eerste sessie (intake gesprek) is gratis en zonder verplichtingen!