Afvallen

Wist je dat het ook anders kan?

Lukt het je niet om je overgewicht kwijt te raken? Val je wel af maar zitten de kilo’s er binnen no-time weer aan? Heb jij genoeg van die frustratie, teleurstelling en het jojo-effect na het zoveelste dieet? Dat snap ik.

Wil jij dit keer afvallen met succes? Kies dan voor Just Personal. Persoonlijke begeleiding, uitdagende maar realistische doelen en een bewezen aanpak voor blijvend resultaat. Ik vertel je er graag meer over.

Afvallen met Just Personal

Afvallen draait niet alleen om voeding en beweging. Als ervaren coach kijk ik er met een bredere blik naar. Kun jij dus wel een portie aanmoediging gebruiken? Deins jij niet terug voor een flinke schep met eerlijk advies? Dan gaat het jou met mijn begeleiding zeker lukken om af te vallen.

Jouw totale vitaliteit staat centraal in mijn begeleiding. We gaan daarom aan de slag met de 6 pijlers van de vitaliteitspiramide. Lees hieronder meer over de verschillende elementen.

Afvallen met de vitaliteitspiramide

 • null

  Optimaal eten

  Met een voedingsdagboek ontdekken we jouw eetgewoonten. Ik geef je tips die afvallen makkelijker maken. En ja, je mag nog steeds genieten van lekkers. Het wordt een feestje waarbij de kilo’s spontaan verdwijnen!

 • null

  Beweeg meer

  Beweging is goed voor lichaam én geest. Maar je hoeft niet meteen als een fitnessfanaat te starten. Begin bijvoorbeeld met wandelen. Calorieën verbranden terwijl je van de natuur geniet. Win-win!

 • null

  Chill moments

  Rust nemen is essentieel. Alleen met de juiste balans tussen inspanning en ontspanning kun je top presteren. We gaan ontdekken wat jouw ideale relaxmomenten zijn. Ontspanning is de sleutel tot succesvol afvallen!

 • null

  Positieve vibes

  Lastig om te beginnen met afvallen? Vaak zitten negatieve gedachten in de weg. Samen gaan we die aanpakken. Met mijn hulp ontdek je verrassende inzichten die het afvallen makkelijker maken.

 • null

  Support crew

  Wie staat er voor je klaar in goede én slechte tijden? Een luisterend oor of een leuke activiteit kunnen wonderen doen. Met de juiste steun van je sociale netwerk wordt afvallen een stuk gezelliger!

 • null

  Doelen stellen

  Een zinvol leven is de sleutel tot vitaliteit. Wat maakt jou gelukkig? Waar krijg je energie van? We gaan samen op zoek naar jouw levensdoel, hoe groot of klein ook. Want een zinvol leven is de beste motivatie voor een gezonde levensstijl!

Afvallen met vergoeding zorgverzekering

Ik ben als gewichtsconsulent ingeschreven in het register van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Een aantal zorgverzekeraars vergoedt vanuit de aanvullende verzekering (een gedeelte van) de sessies bij een BGN-gewichtsconsulent. Meer informatie hierover vind je op de website van de BGN.

Wil je het zeker weten? Kijk dan in jouw polisvoorwaarden of neem contact op met je eigen zorgverzekeraar.

Jouw gratis kennismakingsgesprek plannen?

Ontdek wat ik voor jou kan betekenen. Ik verheug me erop om jou te leren kennen.