Reviews van mijn klanten

De lessen zijn afwisselend en gezellig wat heel belangrijk is voor de motivatie!
Ruud, projectmanager 57 jaar

Ik heb Alexandra leren kennen toen ik wat aan mijn conditie wilde doen omdat ik van plan was een jaar te gaan reizen.

Alexandra onderwierp me eerst aan een paar testen. Zodoende kwam ik er achter dat mijn bloeddruk veel te hoog was. Na gesprekken met de huisarts en enkele medicijnen ging mijn bloeddruk omlaag en kon ik starten met het werken aan mijn conditie. We hebben samen een plan opgesteld wat moest leiden tot een gewichtsafname van ca 10 kg en een aanzienlijke conditieverbetering. Dit in 7 maanden.

Beide doelen zijn gehaald met name door de deskundige en plezierige trainingen die ik bij haar heb gedaan.

Ik ben nu enkele jaren verder maar ben haar nog steeds dankbaar voor wat zij heeft betekent voor mijn gezondheid.

Wanneer je iets aan je conditie wilt doen en jezelf een gezondere levensstijl wilt aanmeten, ga naar Alexandra!!

Een sympathieke, enthousiaste vakvrouw.

Een toename van je vitaal voelen
Lodewijk, 62 jaar

Just Personal onder de bezielende leiding van Alexandra: een persoonlijke training die de eenheid tussen lichaam en geest benadrukt.Een toename van je vitaal voelen ervaar ik als een merkbaar resultaat.Tevens een stimulans om er blijvend aan te werken.

Ik vind dat Alexandra me rake dingen adviseert
Alette, 45 jaar

Vanwege mijn gezondheidssituatie was ik op zoek naar iemand die me zo fit mogelijk kon krijgen en die me ook de lol in sport kon laten (her)vinden. Toevallig, gewoon via Google, kwam ik bij Alexandra terecht. Het klikte meteen! Inmiddels een paar maanden verder ben ik veel fitter, m’n spiermassa is enorm toegenomen en het sporten samen met Alexandra is echt leuk!

Ook tussen de trainingen door beweeg ik veel meer. Verder kan ik ook op mentaal gebied veel bij haar kwijt en dat is heel prettig, want ik ga soms best diep bij het sporten en dan komt er ook wel eens wat los…:).

Ik vind dat Alexandra me rake dingen adviseert waar ik echt wat aan heb. Niet alleen op sportief vlak, maar ook op het gebied van voeding, energieverdeling en gezondheid.

een woord TOP!!
Willy, 43 jaar

Alexandra is naast vakvrouw ook een geweldig mens. Jammer dat we ivm afstand niet meer kunnen trainen maak ook zeker zo belangrijk lekker kletsen. Heb veel inzichten en zelfkennis opgedaan 🙂 een woord TOP!!

Een aanrader
Karen, 30 jaar

Duidelijk persoonlijk advies in een prettige omgeving.
Zeer vakbekwaam op het gebied van voeding en sport.
Een aanrader voor als je op een gezonde manier wil afvallen met de juiste begeleiding.

Top!!!
Linda, 48 jaar

Na een lange periode van weinig sporten en bewegen bij Alexandra terechtgekomen. Met haar vakkundige kennis en enthousiasme heeft Alexandra met ontzettend gemotiveerd om meer te gaan bewegen. Nooit gedacht dat ik het nog leuk zou gaan vinden om meer te bewegen en te sporten maar het is toch gebeurd. Mijn conditie is stukken beter geworden en de kilo's zijn ongemerkt verdwenen. Zonder de begeleiding van Alexandra was dit nooit gelukt. Top!!!

Een aanrader !
Jacobien, 46 jaar

Alexandra kijkt helemaal naar wie jij bent en naar wat jij aankan. Heel persoonlijk dus. Samen met haar een haalbaar plan opstellen, en daar naar toe werken.Heel fijn. Eerlijk en betrouwbaar. Een aanrader !

Ik mis de regelmatige sportsessies
Anneke, 61 jaar

Door de combinatie van sporten en persoonlijke begeleiding middels wandelsessies met mooie gesprekken heeft Alexandra mij uit een diep dal gehaald.

Indien je een persoon bent , die begeleiding en persoonlijke aandacht nodig heeft om de motivatie te houden om te sporten of beschik je niet over de zelfdiscipline om regelmatig te gaan sporten, dan is Alexandra de juiste persoon voor je.

En dan maakt voor haar leeftijd geen verschil ( ik ben 60 plus).
Helaas doordat ik mijn leven grotendeels op reis doorbreng heb ik geen tijd meer voor regelmatige sportsessies, maar ik mis ze erg.

Contact is er altijd en dat is motiverend
Samira, 25 jaar

Traing aangepast op je conditie. Goede trainingsschema met gezonde voedingsschens en mooie locatie. Contact is er altijd en dat is motiverend.

A really positive experience
Emma, 43 jaar

A really positive experience, allowing me to increase my fitness and work towards my goals. I recommend Just Personal to anyone who needs some extra motivation..

Ze is voor mij het toppertje van mijn leven!
Mieke, 59 jaar

Alexandra begeleid je zo wel lichamelijk en geestelijk als je in een diepe put zit waar je denkt nooit meer uit te komen.
Door oefeningen, stimulans, dieet en aanmoedigingen. Helpt ze je om er weer krachtiger, fitter en zelfverzekerder uit te komen.
Ze is voor mij het toppertje van mijn leven!

Een persoonlijke en professionele afspraak welke ik iedereen kan aanraden
Maik 32 jaar ondernemer

Via een doorverwijzing van een behandelend arts bij Alexandra terecht gekomen. Met haar hulp afgevallen en pijnvrij door het leven. Met haar advies al 1,5 jaar op gewicht.
Een persoonlijke en professionele afspraak welke ik iedereen kan aanraden.

Alexandra is geweldig
Malou 31 jaar en Nicky 32jaar ondernemers

Alexandra is geweldig!
Of het nu gaat om voeding, conditie, afvallen en stress, ze heeft alle deskundigheid in huis.
En dat alles met een hele vrolijke persoonlijkheid.
Echt een aanrader!

persoonlijke en rustige aanpak
Christa 56 jaar zorgadviseur

Alexandra leert mij weer te geloven in mezelf, het beste uit mezelf boven te halen, waarbij ik leer keuzes te maken en grenzen te bewaken. Persoonlijke en rustige aanpak; aandacht voor lichaam en geest, die, zo ik nu weet, uitgeput waren. We zijn op de goede weg.

Zeer deskundige begeleiding als coach met breed perspectief
Alex 58 jaar projektleider

Op advies van een gerenommeerde osteopaat bij Alexandra gestart met behandelplan voor verandering levensstijl om te komen tot een gezond gewicht en een gezond levenspatroon. Zeer deskundige begeleiding als coach met breed perspectief.

Alexandra weet de kern bij je te raken
Lonneke 31 jaar

Alexandra weet de kern bij je te raken. Ze helpt jou daar waar nodig. Eerlijk en oprecht. Mijn ervaring is dat ik mezelf weer kan zijn innerlijk en uiterlijk!

Voor mij de juiste vrouw op het goede moment!
Marijke 55 jaar

Voor mij de juiste vrouw op het goede moment!
Al na ons eerste telefoongesprek begonnen met hele kleine stukjes wandelen, na half jaar ziekte.
Prettig, duidelijk, goede tips en adviezen.
Veel afgevallen, betere conditie, weer met plezier aan het werk.
Fijn.

Bij Alexandra wordt je op een professionele manier behandeld
Jose 60 jaar

Bij Alexandra wordt je op een professionele manier behandeld.
Zij weet je op het juiste moment op een warme menselijke manier naar je einddoel te begeleiden.

ik ben onder de indruk
Lucielle 48 jaar projektmanager
ik ben onder de indruk

ik ben onder de indruk van dat je zo dichtbij mijn karakter en gedrag bleef waardoor ik inzicht kreeg en dingen kon veranderen die nodig waren om mijn doelen te bereiken.
Dat was ook zwaar maar leidde snel tot resultaat.
Ik gun ieder die het anders wil in zijn/haar leven dat te mogen meemaken wat ik in jouw begeleiding heb ervaren.

Rob van Hattem

Just Personal: de vlag dekt de lading

De kracht van Alexandra's aanpak ligt voor mij in de combinatie van voedingsadvies, bewegingsadvies en gewichtsbeheersing. Op de website van Just Personal werd precies dat benadrukt; het was voor mij de aanleiding om persoonlijk contact met Alexandra te zoeken. Niet meteen, maar na een periode van lang jo-jo-en met gewicht, met een drukke en veeleisende baan en veel te weinig sporten. Het kostte me - zeker met mijn sportverleden - veel moeite om toe te geven dat ik er zelf niet goed uit kwam en hulp nodig had. Toen ik voor het eerst met Alexandra kennismaakte ging het met name daarover. Op een rustige, maar tegelijkertijd zeer directe en gedreven manier hoorde ze me aan en uit en liet mij zelf op een rij zetten wat nu precies het probleem was, wat mijn doelen waren en op welke manier zij me bij het realiseren van die doelen zou kunnen helpen. Niet met een vooropgezet strak plan, maar door in eerste instantie goed te luisteren en te kijken naar degene die tegenover haar zat. Just Personal in de praktijk dus.

En Alexandra heeft me na dat veelbelovende begin zeker niet teleurgesteld! Sterker nog, het gaat in de praktijk beter dan ik zelf ooit had verwacht. Ik ben inmiddels aardig wat kilo's kwijt, eet regelmatiger en gezonder dan ooit tevoren, heb nooit honger (!) en ik heb het plezier in sporten en bewegen terug, onder andere door de goede adviezen qua oefeningen van Alexandra. Zeg nooit nooit, maar ik schat de kans erg klein dat ik terugval in oude patronen. Dit past me veel te goed! Hoewel ik nog niet helemaal ben waar ik komen wil, kan ik nu al zeggen dat Alexandra een zeer sympathieke, deskundige en gedreven vakvrouw is. Ik beveel haar graag via deze weg bij je aan.

Brigitte uit Vlijmen

Gevonden via google, prettige site, goeie uitstraling. En meteen een klik bij kennismaking. No nonsens, hartelijk en professoineel.
Goed luisterend, praktische insteek, op realistische wijze. Met heldere makkelijk toepasbare adviezen, waar je zelf heel goed mee vooruit kunt. Alexandra staat naast je in het proces van verandering, wat je natuurlijk wel zelf doet . Kortom een hele fijne professionele personal trainer, een aanrader dus

Ed Krijtenberg

Helemaal top ben 10 kilo kwijt ook mijn spiermassa is flink toegenomen gebruik bijna geen medicijnen meer.
Echt persoonlijk advies ben er erg blij mee.
Was me alleen nooit gelukt.

Annuska uit Rosmalen

Een paar maanden geleden ben ik met Alexandra in contact gekomen. En wat ben ik daar nog steeds blij om. Waar ik met sporten gigantisch over mijn grens heen ging heeft ze me geleerd dat het ook anders kan. Ze heeft me weer op het rechte pad gezet qua voeding én door de gesprekken met haar heb ik geleerd dat je je doel ook best met een omweg mag bereiken. En dat dit vaak beter is omdat de weg naar je doel toe ook prachtig is.
Ik ben er nog niet maar met de hulp van Alexandra ga ik er zeker komen. Goed in haar vak en ook nog eens een top mens!

Martin uit Den Bosch

Ongeveer een jaar geleden ben ik bij Just-personal terecht gekomen. Alexandra heeft mij zeer snel en goed op de juiste weg gezet door juiste vragen en adviezen over voeding en beweging.
Na een tijdje kwamen hier gesprekken over mijzelf en wat kan ik allemaal doen om "beter" in het leven te staan. Deze weg is een waarschijnlijk een lange weg maar wel een om te volgen.
Alvast bedankt Alexandra voor het wijzen van de weg. Ik hoop dat we deze weg nog een tijdje samen kunnen bewandelen.

Anneke 60 jaar uit Zaltbommel

Jaren geleden lukte het mij ineens niet meer om zelf uit de negatieve spiraal van overgewicht en te weinig lichaamsbeweging te komen.
En dan tref je een coach waar het mee klikt, die je stimuleert, begrijpt maar je ook stevig aanpakt en je de spiegel durft voor te houden.
Alexandra, je hebt mij op de goede weg geholpen, ik sta nu anders in het leven en heb het gevoel dat ik weer alles onder controle heb. Dank daarvoor.

Ze blijft in het achterhoofd aanwezig !
Sebastian 34 jaar uit Den Bosch
Sebastian uit Den Bosch

Aangenaam persoon met realiteitszin en goede tips. Ze is in staat de meest lastige dingen, af te pellen naar iets logisch. Nu al een jaar geen afspraak meer gehad, maar ze blijft in het achterhoofd aanwezig!

Andreja

Ik ben heel dankbaar. Alexandra heeft me op een goede en leuke manier, met personelijk gerichte aanpak, aan het sporten en bewegen gecoached.

Had Burn out klachten….

"Had burn-out klachten 4 jaar geleden. Alexandra heeft mij geleerd alle onrust en gedachten een plek geven voor dat je weer opbouwt zowel fysiek als mentaal. Eerst rustig bewegen, geen overhaast inspanning. Gezond eten, wees lief tegen je lichaam. Leren geniet van sporten. Allemaal lessen waarvan ik tot de dag van vandaag profijt heb!
Marianne 45 jaar

Persoonlijke gesprekken altijd erg van toegevoegde waarde
Lea, 37 jaar

In 2014 ben ik bij Alexandra geweest om mij te helpen bij het afvallen. Zij heeft mij toen tips en tricks gegeven om aanpassingen te doen in mijn normale leven met een gezin met twee kinderen om op een verantwoorde manier en passend in mijn dagelijks leven af te vallen. Ze heeft mij geïnspireerd om dingen te ondernemen die ik anders nooit had gedaan, zoals bijvoorbeeld een wandelclubje op te richten. Verder waren de persoonlijke gesprekken altijd erg van toegevoegde waarde om de week weer vol goede moed door te komen.

Ik maak nu bewustere keuzes.
Menu