Personal training

Geen saaie sportroutines of een drill-instructeur

Sporten en actief bewegen zijn onmisbare ingrediënten voor een gezond en vitaal leven. Het versterkt niet alleen je lichaam. Het prikkelt ook je geest en geeft je energie. En het mooie is: sporten kan ontzettend leuk zijn!

Heb jij geen plezier in sporten en bewegen? Als sportwetenschapper geef ik je alvast de sleutel voor succes: kies een beweegvorm waar je echt van geniet. Waarom? Bewegen met plezier is van groot belang.

Wil jij op een leuke manier werken aan je conditie en leefstijl? Ik wijs je als sportwetenschapper de weg en daag je uit.

Focus op vitaliteit

Of je nu danst, rent, zwemt, een teamsport doet of gewoon in de natuur wandelt. Jij wordt fitter én het geeft je stemming een positieve boost. Bij Just Personal vind je dus geen saaie sportroutines of een drill-instructeur. Wel ga je ontdekken welke sport en activiteiten bij jou passen. Zodat dit een vast onderdeel van jouw (dagelijkse) leven wordt.

Verwacht geen standaard personal training. Wil jij alleen heel fanatiek sporten, dan ben ik niet de juiste coach voor jou. In mijn begeleiding gaan we aan de slag met jouw totale vitaliteit. Dit doen we aan de hand van de 6 pijlers van de vitaliteitspiramide. Meer hierover weten? Je leest het hier.

Daarnaast leer je met ademhalingsoefeningen die vervelende stressklachten te verminderen. Je wordt je bewuster van je manier van ademhalen en wat er in je lijf gebeurt. Een diepe ontspanning zorgt voor een betere nachtrust. Zodat jij de volgende dag vol energie aan een mooie nieuwe dag begint.

Niet alleen fysiek, ook mentaal in topvorm

Voeding, beweging en mentaal welzijn gaan hand in hand in mijn begeleiding. We onderzoeken samen wat jij nodig hebt (fysiek en mentaal). Is er iets dat jou tegenhoudt om meer te sporten of te bewegen? Of juist, wat drijft jou om zo fanatiek te willen sporten? Welke rol speelt voeding in jouw leven? Ervaar je veel werkdruk?

Vragen waar we bij stilstaan, waardoor jij jezelf beter leert kennen. En je jouw mindset kunt veranderen. Zodat jij met plezier die sportschoenen aantrekt.

‘Met haar vakkundige kennis en enthousiasme heeft Alexandra me ontzettend gemotiveerd om meer te gaan bewegen. Nooit gedacht dat ik het nog leuk zou gaan vinden om meer te bewegen en te sporten maar het is toch gebeurd. Mijn conditie is stukken beter geworden en de kilo’s zijn ongemerkt verdwenen. Zonder de begeleiding van Alexandra was dit nooit gelukt. Top!!!’

Linda

‘Ik vind dat Alexandra me rake dingen adviseert waar ik echt wat aan heb. Niet alleen op sportief vlak, maar ook op het gebied van voeding, energieverdeling en gezondheid’

Alette

Fitter worden met personal training

Wil jij graag fitter worden? Met Just Personal werk je aan je totale vitaliteit. Aan een gezonde geest in een gezond lichaam. Mijn expertise als sportwetenschapper en jarenlange ervaring als coach en personal trainer zet ik graag in voor jou.

Jouw gratis kennismakingsgesprek plannen?

Ontdek wat ik voor jou kan betekenen. Ik verheug me erop om jou te leren kennen.