Gewichtsconsulent

Als geregistreerd gewichtsconsulent zie ik vaak in de praktijk dat mensen tevergeefs een dieet gaan volgen en in het jo-jo effect belanden. Of ze gaan één of twee uurtjes per week sporten. Men denkt daarbij voldoende calorieën weer van zich af te schudden. Helaas werkt dat niet. Eén of twee cappuccino’s en de calorieën zitten er weer aan. Als Gewichtsconsulent ga ik samen met jouw, je achtergrond zorgvuldig analyseren.

  • Hoe ziet jouw dagelijks patroon eruit?
  • Wat voor werk doe je?
  • Of ben je met pensioen?
  • Wat is jouw eetpatroon en hoeveel beweging heb je?
  • Heb je last van stress?

Aan de hand van die analyse ga ik als gewichtsconsulent een plan van aanpak op maat maken. Met de nadruk ‘op maat’. Want wat voor de een telt, telt niet voor de ander. Allerlei factoren van dagelijkse bezigheden en gewoonten zijn van invloed op jouw lichaam en welzijn.

Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland

Ik ben ingeschreven in het register van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. De begeleiding door een BGN-gewichtsconsulent wordt door een groot aantal zorgverzekeraars vergoed. Kijk op de site www.gewichtsconsulenten.nl of je een vergoeding krijgt of neem contact op met jouw zorgverzekeraar. Wil je meer weten wat anderen van mij vinden? Lees hier alle reviews.

Wil je meer weten wat ik als gewichtsconsulent in Den Bosch kan doen voor jou?

Eerste sessie (intake gesprek) is gratis en zonder verplichtingen!