Personal Training

Door personal training kan ik je helpen om gewicht te verliezen, kracht- en conditietrainingen op te zetten of om leniger te worden. Ook mensen die herstellen van een blessure of van een ziekte help ik graag als personal trainer. Daarnaast ben ik niet alleen personal coach en personal fitness trainer, maar ook een vertrouwenspersoon, een bron van inspiratie en motivatie. Klik hier om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor meer informatie

Krachttraining

Een van de belangrijke facetten van personal training zijn spierverstevigende oefeningen. Door oefeningen zorgen we het onderhoud en versterking van uw huidige spieren. TRX® Suspension training is dé© revolutie op het gebied van functionele training die ik als personal training gebruik. Door gebruik te maken van het eigen lichaamsgewicht en de zwaartekracht bereik je een effectieve “core training”. De veelzijdigheid van de TRX® Suspension Trainer maakt het mogelijk om de intensiteit van de oefeningen aan te passen aan jouw fitness niveau.

Acceleratietraining™ met Power Plate® creëert instabiliteit in het menselijk lichaam doordat iedere trilling een reflexmatige spiersamentrekking veroorzaakt, en dit 25 tot 50 keer per seconde. Deze spiersamentrekkingen vinden plaats in meerdere richtingen omdat de Power Plate® driedimensionaal trilt, waar ons lichaam ook op gebouwd is. Het resultaat is een ongelooflijke krachtstoename. Hulpmiddelen die ik graag gebruik tijdens dé personal training.

Grondoefeningen

Veelal beginnen we de personal training met grondoefeningen. Het eigen lichaam is een uitstekend ‘hulpmiddel’ voor de personal training. Er zijn vele tientallen zelfs honderden oefeningen waardoor op een verantwoorde manier het lichaam versterkt wordt met personal training.

Cardiotraining

Je gaat cardiotraining doen met als voornaamste doel je hart, bloedvaten en longsysteem te verbeteren. Het is een cruciaal onderdeel van vitaliteit en de personal training. Voor de meeste mensen zal tweemaal per week een half uur trainen op 70% van de HFmax voldoende zijn om je conditie te verbeteren.

De cardiotraining die ik toepas als personal training kan bestaan uit bijvoorbeeld hardlopen, snelwandelen, fietsen, roeien, steppen of zwemmen. De trainingen zijn afwisselend en verantwoord. Het begint met een uitgebreid intakegesprek en een aantal tests. In het intakegesprek bespreek ik eventuele lichamelijke klachten en medicijngebruik. Je persoonlijke doelen worden vastgesteld en aan de hand van al deze gegevens krijg je een op maat gemaakt trainingsprogramma en op maat gemaakte personal training.

Wil je meer weten over personal training en wat anderen van mij vinden? Lees hier alle reviews. Of klik hier of personal training voor jou past. Als universitair afgestudeerde in de sport- en bewegingswetenschappen kan ik je op een professionele manier de personal training geven die verantwoord is. Lees hier mijn CV en over mijn achtergrond. De personal training verzorg ik in mijn praktijk in Den Bosch of op locatie. Klik hier voor het adres. Als gecertificeerde gewichtsconsulent zijn de kosten in veel gevallen declarabel bij uw zorgverzekeraar. Klik hier voor de vergoedingen.

Personal Training Den Bosch

Wil je meer weten wat ik als Personal Trainer in Den Bosch kan doen voor jou?

Eerste sessie (intake gesprek) is gratis en zonder verplichtingen!