Vitaliteitscoach

Vitaliteit is meer dan gezond eten en bewegen. Een vitaliteitscoach helpt je om je fysieke, emotionele en mentale vrijheid te blijven ontwikkelen en daarmee de kwaliteit van ons leven te verhogen. De juiste balans tussen een gezonde geest en een vitaal lichaam.

Volgens de Wereld Gezondheidsorganisatie worden ruim 75% van alle welvaartziekten veroorzaakt door onze levensstijl. We hebben dus zelf voor 75% invloed op het voorkomen van welvaartziekten en onze gezondheid!

Als vitaliteitscoach probeer ik een totaalbeeld te krijgen, waarbij de verschillende aspecten van belang zijn. Dit zijn de fysieke, sociale, spirituele, emotionele en mentale aspecten die van belang zijn voor een juiste vitaliteit. Door mijn verschillende studies en inzichten op het gebied van sport, bewegen, voeding en coaching ben ik in staat om het totaal beeld duidelijk te krijgen. Vanuit die optiek kan ik een effectief vitaliteitsplan op maat maken.

Waarbij ik werk, als vitaliteitscoach, vanuit een integrale visie. Dat wil zeggen dat ik naar een optimale balans zoek tussen lichamelijk, geestelijk en maatschappelijk welzijn.

Lees hier meer over mijn achtergrond en studies.

Vitaliteitscoach Alexandra Caresani

Wil je meer weten wat anderen van mij vinden? Lees hier alle reviews.

Vitaliteitscoach Den Bosch

Wil je meer weten wat ik als vitaliteitscoach in Den Bosch kan doen voor jou?

Eerste sessie (intake gesprek) is gratis en zonder verplichtingen!